Veel gestelde vragen over de Magic Pen®

  • Wat is de Magic Pen®? Dit is een vernieuwde medische techniek die je Tattoo PMU verwijdert zonder zichtbare sporen achter te laten. Het is een revolutionaire techniek, de nieuwste apparatuur voor het verwijderen van Tattoos en PMU.
  • Hoeveel sessies zijn er nodig? De sessies die nodig zijn voor verwijdering zijn afhankelijk van verschillende aspecten: de grootte, de leeftijd van de Tattoo PMU en de hoeveelheid pigmenten. Om de je Tattoo PMU volledig te verwijderen, duurt het tussen de 3-6 sessies, verdeeld over 7-8 weken.
  • Hoe lang duurt een sessie om een tatoeage te verwijderen? Magic Pen®-sessies duren maximaal 1 uur. Het hangt ook af van de grootte en inkt van de Tattoo PMU. Houd er rekening mee dat voorbereidingstijd en nazorg noodzakelijk zijn.
  • Wat is de meest effectieve behandeling en waarom? Magic Pen ®  is de meest effectieve techniek om Tattoos PMU te verwijderen. Het is een minder pijnlijke techniek dan lasers.
  • Wat zijn de tips om te volgen na een sessie? Na een sessie moet je extra voorzichtig zijn (aankleden) en strakke kleding, blootstelling aan de zon of krabben van de korstjes vermijden.
  • Doet het pijn de verwijdering met de Magic Pen®? De behandeling is nagenoeg pijnvrij. In 80% van de behandelingen is er geen anesthesie gewenst. Voor de meest gevoelige mensen is het mogelijk om van te voren een paracetamol in te nemen.

magicpen1-1

Post Media Link

Beautycentrum Haarlem