Veilig je Tattoo verwijderen

In Amerika zijn ze erachter gekomen dat de lasertechniek voor Tattoo verwijdering  heel schadelijk kan zijn.

Uit onderzoek is vast komen te staan dat het Tattoo pigment na een laserbehandeling zich ophoopt in de lymfeklieren met alle gezondheidsrisico’s van dien.

De pigmentkorrels worden tijdens de laserbehandeling opgewarmd en verpulverd in hele kleine deeltjes.

Deze kleine inktdeeltjes worden door het afweersysteem van je lichaam afgevoerd door de witte bloedlichaampjes en via de nieren verlaten deze deeltjes het lichaam.

Deze inktdeeltjes leveren een verhoogd risico op kanker. Er kunnen kankerverwekkende stoffen vrijkomen. Sommige onderzoekers hebben deze kleinere deeltjes in kritieke organen van het lichaam gevonden. Bij de TEPR techniek met de Magic Pen wordt de inkt naar buiten gestoten via een gevormd korstje en komt dus niet in het lichaam terecht.

Ook werkt de laserbehandeling voornamelijk goed op donkere kleuren, zoals zwart of blauw, maar niet op lichtere kleuren.

Het eindresultaat van Tattoo verwijderen met een laser is vaak een vervaging van de Tattoo en geen volledige verwijdering.

Het verwijderen met de TEPR techniek is een veilige methode die mag worden toegepast door Tattoo- en Beautyspecialisten.

De Magic Pen kan alle soorten en kleuren inkt verwijderen dus ook geel, rood en de lichtere kleuren, die moeilijk te verwijderen zijn met een laser.

In gemiddeld 3-6 behandelingen, met een interval van 7-8 weken, kan Beautycentrum Haarlem je Tattoo verwijderen. 

Post Media Link

Beautycentrum Haarlem