Home

Veilig je Tattoo verwijderen

In Amerika zijn ze erachter gekomen dat de lasertechniek voor Tattoo verwijdering  heel schadelijk kan zijn.

Uit onderzoek is vast komen te staan dat het Tattoo pigment na een laserbehandeling zich ophoopt in de lymfeklieren met alle gezondheidsrisico’s van dien.

De pigmentkorrels worden tijdens de laserbehandeling opgewarmd en verpulverd in hele kleine deeltjes.

Deze kleine inktdeeltjes worden door het afweersysteem van je lichaam afgevoerd door de witte bloedlichaampjes en via de nieren verlaten deze deeltjes het lichaam.

Deze inktdeeltjes leveren een verhoogd risico op kanker. Er kunnen kankerverwekkende stoffen vrijkomen. Sommige onderzoekers hebben deze kleinere deeltjes in kritieke organen van het lichaam gevonden. Bij de TEPR techniek met de Magic Pen wordt de inkt naar buiten gestoten via een gevormd korstje en komt dus niet in het lichaam terecht.

Ook werkt de laserbehandeling voornamelijk goed op donkere kleuren, zoals zwart of blauw, maar niet op lichtere kleuren.

Het eindresultaat van Tattoo verwijderen met een laser is vaak een vervaging van de Tattoo en geen volledige verwijdering.

Het verwijderen met de TEPR techniek is een veilige methode die mag worden toegepast door Tattoo- en Beautyspecialisten.

Er zijn meer dan 2500 behandelingen uitgevoerd over de hele wereld.

De Magic Pen kan alle soorten en kleuren inkt verwijderen dus ook geel, rood en de lichtere kleuren, die moeilijk te verwijderen zijn met een laser.

In gemiddeld 3-6 behandelingen kan Beautycentrum Haarlem je Tattoo verwijderen. Dit ligt aan de grootte van de Tattoo. 

Veel gestelde vragen over de Magic Pen®

  • Wat is de Magic Pen®? Dit is een vernieuwde medische techniek die je Tattoo verwijdert zonder zichtbare sporen achter te laten. Het is een revolutionaire techniek, de nieuwste apparatuur voor het verwijderen van Tattoos.
  • Hoeveel sessies zijn er nodig? De sessies die nodig zijn voor verwijdering zijn afhankelijk van verschillende aspecten: de grootte, de leeftijd van de Tattoo en de hoeveelheid pigmenten. Om de je Tattoo volledig te verwijderen, duurt het tussen de 3-6 sessies, verdeeld over 7-8 weken.
  • Hoe lang duurt een sessie om een tattoo te verwijderen? Magic Pen®-sessies duren maximaal 1 uur. Het hangt ook af van de grootte en inkt van de Tattoo. Houd er rekening mee dat voorbereidingstijd en nazorg noodzakelijk zijn.
  • Wat is de meest effectieve behandeling en waarom? Magic Pen ® is de meest effectieve techniek om Tattoos te verwijderen. Het is een minder pijnlijke techniek dan lasers.
  • Wat zijn de tips om te volgen na een sessie? Na een sessie moet je extra voorzichtig zijn (aankleden) en strakke kleding, blootstelling aan de zon of krabben van de korstjes vermijden.
  • Doet het pijn de verwijdering met de Magic Pen®? De behandeling is nagenoeg pijnvrij. In 80% van de behandelingen is er geen anesthesie gewenst. Voor de meest gevoelige mensen is het mogelijk om van te voren een paracetamol in te nemen.

magicpen1-1

Voordelen Elleebana Wimperlift

– formaldehyde-vrij
– Geen gebruik van klemmen, schildjes en pads
– Makkelijk en hygiënisch in gebruik vanwege single use sachets
– Resultaat van 6-8 weken
– Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions
– Minimale nazorg! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up geen probleem!
– Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
– Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen
– Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
– EU approved
– Niet schadelijk
– Niet getest op dieren EU approved

EmmaNa

 

 

De Wimperkrultang heb je niet meer nodig!

Ik zorg ervoor dat je in 45 minuten door een professionele behandeling 6-8 weken kunt genieten van mooie gekrulde gelifte wimpers.

De wimperkrultang heb je niet meer nodig!

Met de Elleebana Wimperlift behandeling krijg je mooie gelifte, gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor jou als je geen wimperextensions wilt of kunt (ver)dragen of als je je wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkrultang.

De Elleebana Wimperlift krult en lift je natuurlijke wimpers waardoor er meer volume ontstaat. De wimpers zien er langer uit.

De Wimperlift is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en voor jong en oud!

collage3

Wat is een Elleebana Wimperlift?

Wat doet de Elleebana Wimerplift met je wimpers? In je wimperharen zit een disulfideverbinding die verantwoordelijk is voor de vorm van je wimpers.

Elke wimper heeft meerdere disulfideverbindingen. Om de krul in je wimpers te creëren moeten deze verbindingen gebroken en daarna opnieuw opgebouwd worden.

Ik begin met de wimpers zacht te maken door middel van de lifting lotion. Door deze lotion zwellen de wimpers op en gaan de haarschubben openstaan zodat de verbindingen kunnen worden verbroken. Dit heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 6 minuten.

Daarna breng ik de setting lotion aan en deze zorgt ervoor dat de verbindingen worden hervormd tot de gewenste vorm en dat je wimpers in de krulstand blijven staan. De laatste lotion heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 5 minuten.

collage