ZADOR Zeep

zadorzeepjes

ZADOR: HET Verrassende mooie luxueuze zeepmerk uit Hongarije

 

ZADOR, een zeep voor de Ziel

Alle ZADOR zepen worden gemaakt met thermaal water uit Héviz.

Héviz is een klein stadje in Hongarije en betekent “warme, stromende bron”. In Héviz bevindt zich het grootste thermale meer ter wereld. Inmiddels is Héviz uitgegroeid tot een bekend kuuroord.

Het water in het meer bevat zwavelverbindingen en zuurstof oplossing. Door deze samenstelling zijn er in het meer een unieke flora en fauna ontstaan. In het meer bevinden zich bacteriën en soorten algen die alleen in Hévíz voorkomen. Van deze bacteriën wordt verondersteld dat ze een geneeskrachtige werking hebben. Met name mensen met reumaklachten zouden baat hebben bij een kuur in het meer. Het water bevat radium bestanddelen en geneest spier- en gewrichtsziekten, alsmede zenuwontstekingen. 

De Héviz is de grootste warmwaterbron van Europa, die buitengewone helende eigenschappen heeft voor het helen van pijnlijke gewrichten en spieren, het kalmeren van de  geïrriteerde of door eczeem aangetaste huid en het versterken van haar en nagels. Mineralen zoals calcium, magnesium en zwavel komen zelden samen natuurlijk voor, vandaar zijn deze luxueuze zepen uniek en effectief voor het herstellen en hydrateren van de huid. Het geneeskrachtige thermaal water is uniek, zuiverend en hydraterend.

 

Naast het geneeskrachtige thermaal water bevatten de ZADOR zepen het voedende Sheabutter, een plantaardig vet, gewonnen uit de vrucht van de Afrikaanse boom Vitellaria paradoxa en het vochtinbrengende vitamine E. Door het unieke helende geneeskrachtige effect van het wereldberoemde helende thermale Héviz water voeden en beschermen de ZADOR zepen je huid op de meest zachtaardige manier.

logozador

ZADOR is een familiebedrijf. Het is het enige Hongaarse merk dat in Hongarije bij Douglas in de winkel ligt. Hoewel het in Hongarije als een premium product en in het hogere prijssegment wordt beschouwd, vliegt het bij Douglas de winkel uit. Ik ben dan ook erg trots dat ik voor dit prachtige luxueuze merk een verkooppunt in Nederland mag zijn!

Ons familiebedrijf vertegenwoordigt een nieuwe trend in de wereld van natuurlijke en handgemaakte, prachtig verpakte zepen. Het zeep assortiment is geheel vrij van dierlijke ingrediënten, VEGAN, CRUELTYFREE en ECOFRIENDLY!

De zepen zijn gemaakt van hoogwaardige op planten gebaseerde materialen, geen kunstmatige kleuren en parabenen.

20200313_193539

De heerlijk geurende zepen worden liefdevol met de hand prachtig ingepakt.

ZADOR is meer dan een gewoon zeepmerk: het is traditie, stijl en filosofie.

De ZADOR zepen collectie bestaat uit 12 verschillende geuren:

 • Mango-Sinaasappel
 • Amandel-Mandarijn
 • Cacao
 • Pure
 • Vijg-Peer
 • Kersenbloesem
 • Rode Druif
 • Roos
 • Lavendel-Verbena
 • Winterspirit
 • Paprika
 • Babyzeep, speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid en tevens de finalist in de categorie Best New Sustainable Body and Skin Product van de Pure Beauty Global Awards 2020!

20200317_194418

 

 

rijtjezeepjes