Kiss Proof Lip Crème

De Bellápierre Kiss Proof Lip Crèmes hebben een volledige dekking. De vloeibare lippenstift blijft urenlang zitten zonder dat je deze hoeft bij te werken.

De romige formule van de lip crème is gemakkelijk aan te brengen en droogt op tot een mooie matte finish in een handomdraai! De Lip Crème geeft volledige dekking en is niet plakkerig! 

Wil je liever een mooie glossy finish? Bestel dan de Kiss Proof Lip Finish erbij!

De Kiss Proof Lip Finish is een hydraterende, heldere lipgloss die is ontworpen voor applicatie bovenop de Kiss Proof Lip Crèmes. Deze unieke formule zal de matte lipkleur niet verwijderen en zorgt voor een mooie en glanzende blik!

De Bellápierre Kiss Proof Lip Crèmes zijn bij mij verkrijgbaar in 14 kleuren:

Orchid, Vivacious, Rose Petal, Hibiscus, Hothead, Aloha, 40’s Red, Coral Stone, Incognito, Antique Pink, Muddy Rose, Brown Shell, Doe en Nude – € 19,99

Je kunt de Bellápierre Kiss Proof Lip Crèmes en Lipgloss testen in mijn salon en bestellen in mijn webshop!

kiss-proof-lip-creme-orchid_bellapierekiss-proof-lip-creme-vivacious-bellapierreKiss-Proof-Lip-Crème-Rose-Petal-bellapierreKiss-Proof-Lip-Crème-Hibiscus-bellapierrekiss-proof-lip-creme-hothead-bellapierrekiss-proof-lip-creme-aloha_bellapierrekiss-proof-lip-creme-40s-red_bellapierre (1)kiss-proof-lip-creme-coral-stone_bellapierreKiss-Proof-Lip-Crème-Incognito-bellapierrekiss-proof-lip-creme-antique-pink_bellapierrekiss-proof-lip-creme-muddy-rose_bellapierrekiss-proof-lip-creme-brown-shell_bellapierreKiss-Proof-Lip-Crème-Doe-bellapierrekiss-proof-lip-creme-nude_bellapierrebellapierre-kiss-proof-lip-finish-800x800kissproof-pallet