Wat is een Elleebana Wimperlift?

Wat doet de Elleebana Wimerplift met je wimpers? In je wimperharen zit een disulfideverbinding die verantwoordelijk is voor de vorm van je wimpers.

Elke wimper heeft meerdere disulfideverbindingen. Om de krul in je wimpers te creëren moeten deze verbindingen gebroken en daarna opnieuw opgebouwd worden.

Ik begin met de wimpers zacht te maken door middel van de lifting lotion. Door deze lotion zwellen de wimpers op en gaan de haarschubben openstaan zodat de verbindingen kunnen worden verbroken. Dit heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 6 minuten.

Daarna breng ik de setting lotion aan en deze zorgt ervoor dat de verbindingen worden hervormd tot de gewenste vorm en dat je wimpers in de krulstand blijven staan. De laatste lotion heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 5 minuten.

indracollage

 

Beautycentrum Haarlem