Home

Voordelen Elleebana Wimperlift

– formaldehyde-vrij
– Geen gebruik van klemmen, schildjes en pads
– Makkelijk en hygiënisch in gebruik vanwege single use sachets
– Resultaat van 6-8 weken
– Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions
– Minimale nazorg! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up geen probleem!
– Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
– Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen
– Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
– EU approved
– Niet schadelijk
– Niet getest op dieren EU approved

madeline

 

 

De Wimperkrultang heb je niet meer nodig!

Ik zorg ervoor dat je in 45 minuten door een professionele behandeling 6-8 weken kunt genieten van mooie gekrulde gelifte wimpers.

De wimperkrultang heb je niet meer nodig!

Met de Elleebana Wimperlift behandeling krijg je mooie gelifte, gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor jou als je geen wimperextensions wilt of kunt (ver)dragen of als je je wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkrultang.

De Elleebana Wimperlift krult en lift je natuurlijke wimpers waardoor er meer volume ontstaat. De wimpers zien er langer uit.

De Wimperlift is geschikt voor zowel korte als lange wimpers en voor jong en oud!

indra4

 

 

Wat is een Elleebana Wimperlift?

Wat doet de Elleebana Wimerplift met je wimpers? In je wimperharen zit een disulfideverbinding die verantwoordelijk is voor de vorm van je wimpers.

Elke wimper heeft meerdere disulfideverbindingen. Om de krul in je wimpers te creëren moeten deze verbindingen gebroken en daarna opnieuw opgebouwd worden.

Ik begin met de wimpers zacht te maken door middel van de lifting lotion. Door deze lotion zwellen de wimpers op en gaan de haarschubben openstaan zodat de verbindingen kunnen worden verbroken. Dit heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 6 minuten.

Daarna breng ik de setting lotion aan en deze zorgt ervoor dat de verbindingen worden hervormd tot de gewenste vorm en dat je wimpers in de krulstand blijven staan. De laatste lotion heeft een inwerkingstijd van gemiddeld 5 minuten.

indracollage