Klantverhalen

Marjoleine

Linda is een gezellige kundige vrouw. Met Reiki had ik nog weinig ervaring en ik was wel nieuwsgierig. Ik heb 3 behandelingen gehad. 2 op afstand en 1 op de bank.

Linda bereidde me goed voor met informatie en een aantal intake vragen. Tijdens de behandeling op afstand ging ik thuis lekker liggen en voelde ik af en toe mijn lichaam warm worden. Ik kreeg meer energie en meer helderheid in het maken van beslissingen. Ook voelde ik me minder vermoeid en heeft het bijgedragen aan mijn herstel.

Bij de behandeling op de bank voelde ik de kracht van de energie stromen. Ik vond het een interessante ervaring.

Ik ben iemand die houdt van zelfontwikkeling en spiritualiteit maar wel het liefst met blote voeten in de aarde. Deze behandeling past daar goed bij!

Linda is een vrolijke dame die echt de tijd voor je neemt. Een bezoek aan haar salon is echt even een momentje voor jezelf!

Groetjes Marjoleine

Lucia

Ik heb een heerlijke Reikibehandeling bij Linda te Haarlem ontvangen. Tijdens de behandeling voelde ik dat de energie in mijn lichaam weer ging stromen.

Ik voel me nu heerlijk ontspannen en opgeladen.

Super lieve, kundige, hartelijke vrouw ben je!

Heel erg bedankt.

Lieve groet,

van Lucia Epskamp

Ilse

Linda heeft mij een Reikibehandeling gegeven voor mijn algemeen welzijn, diepe ontspanning en voor mijn pijnen!

De volgende dag had ik best nog wat rugpijn, hoofdpijn en was heel erg moe, maar Linda had uitgelegd dat de klachten eerst iets erger kunnen worden of het kunnen ontgiftingsverschijnselen zijn. Zondag ook nog rugpijn en hoofdpijn, maar wel al minder moe. Terwijl ik meestal elke dag moe ben en tussendoor even moet slapen, was dit deze week niet nodig.

De Reikibehandeling heb ik als heel ontspannen ervaren en daar was de behandeling ook voor bedoeld, om meer ontspannen te zijn.

Na een week voel ik me nog steeds energiek, dus dat is top! Ik ben blij.

Dank je wel Linda.

Groetjes, Ilse

Demy

Ik kom al jaren bij Linda om mijn wimpers te laten krullen en liften. Vanaf het begin heb ik al een ontzettende klik met Linda. 

Ze is een spontane en liefdevolle vrouw en is altijd bereid om een luisterend oor te zijn.

Tijdens een wimperbotoxbehandeling kwam ik er al snel achter dat ze de Reiki energie aan mij gaf. Dit gebeurt alleen als je er voor open staat én de Reiki energie goed kan gebruiken.

Het voelde heel warm en liefdevol aan. 

Vervolgens was ik na de behandeling even helemaal leeg en had ik een heerlijke rust in mij. Ik vind het zo prachtig om te zien en te voelen hoe Linda dit meegeeft. 

Je voelt je van binnen en van buiten weer helemaal herboren. Linda is wat mij betreft een echte aanrader en healer.

Nogmaals super bedankt Linda!

Liefs, Demy